Renovatie

U bent van plan om uw huidige woning een opfrisbeurt te geven? Of u heeft een nieuwe woning gekocht en wilt u deze verbouwen of uitbreiden?

Bij bouwwerken Bart Maes bent u aan het juiste adres! Wij staan voor een open communicatie tussen uzelf en de aannemer.

Alle gemaakte afspraken worden nageleefd en we volgen uw project op van A tot Z.

Betaalbaar en energiezuinig renoveren!

Oudere woningen voldoen dikwijls niet meer aan de huidige energienormen. Ook hiermee staan wij u bij. De overheid heeft een uitgebreid aanbod aan premies in petto om ons te motiveren duurzamer en energiebewuster te bouwen. Wij helpen u graag bij het informeren en aanvragen van de nodige renovatiepremies. Hier kan u al eens bekijken op welke premies u recht hebt.
Woningbouw Bart Maes Lommel

Uw renovatie in 5 stappen

Heeft u een totaalrenovatie van uw woning in gedachten? Heeft u zopas een woning gekocht en heeft deze toch nog wat opknapwerk nodig? Waar zou je best allemaal rekening mee houden en hoe pak je dit allemaal aan. Met ons 5 stappen plan heeft u een goed overzicht om zorgeloos aan de verbouwing te beginnen.

1. Maak uw wensen kenbaar aan ons

Allereerst gaan we samen aan tafel zitten en maakt u duidelijk wat uw wensen zijn. Hoe zou je droomhuis eruit zien. Natuurlijk staan we u hierin bij om ons vakkundig advies te geven over wat wel en niet mogelijk is en reiken we indien nodig nieuwe mogelijkheden aan. 

2. Staat van de woning grondig bekijken

Voor dat we een plan kunnen opstellen maken we eerst een grondige analyse van de huidige woning. We bekijken in welke staat alles zich bevind (electriciteit, sanitair…). Pas daarna kunnen we een plan opstellen. 

3. Kosten van de renovatie

Na alles grondig besproken te hebben en een uitvoerige analyse gemaakt te hebben kunnen we de kosten berekenen van uw totaalrenovatie. 
Hier komt u te weten wat het totaalplaatje voor u zou kosten. Zo komt u achteraf ook nooit voor verrassingen te staan. 

4. Uitvoering van de werken

hier begint het echte werk. We starten met de uitvoering van de door u goedgekeurde plannen. We pakken alles aan zoals we hebben besproken en laten niets aan het toeval over. 

5. Oplevering! Einde van de werken!

Dit is voor jullie de mooiste stap. De renovatie is afgerond en uw woning is een plaatje geworden. Samen met u bekijken we uw droomwoning en je zal merken dat alles is verlopen zoals vooropgesteld. 
En nu… GENIETEN!

Wilt u een totaalrenovatie?