Dakwerken

Bouwwerken Bart Maes is uw partner voor het plaatsen van zowel hellende -als platte daken.

Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een kwalitatief dak boven uw droomhuis.

Dit kan zowel voor nieuwbouw als voor renovatie van een bestaand dak.

Uw dak, onze zorg!

Door wij de dakwerken na het plaatsen van de ruwbouw zelf kunnen uitvoeren, hoeft u niet meer op zoek naar een dakwerker.Alle werken worden door ons uitgevoerd van A tot Z.

Wilt u uw energiefactuur zo laag mogelijk houden, dan plaatsen we voor u direct de isolatie. We hebben verscheidene leveranciers waarmee we een vertrouwensband hebben opgebouwd in de loop der jaren.

Als u voor een mooi ogend, stevig en waterdicht dak wil gaan, contacteer dan bouwwerken Bart Maes voor meer informatie.

PLATTE DAKEN

Een stevig dak is een must op elke woning. Bij bouwwerken Bart Maes kan u terecht voor zowel nieuwbouw als renovatie van uw plat dak. Of je nu kiest voor roofing of EPDM, wij beschikken over vakmensen voor een feilloze plaatsing.

HELLENDE DAKEN

Ben je van plan een hellend dak te laten plaatsen of het bestaand dak te renoveren. Wij staan u bij bij het maken van de juiste keuzes en besteden daarnaast veel aandacht aan de verschillende isolatiematerialen.

OVERZETDAKEN

Een overzetdak is een lichtmetalen dak dat over een bestaand hellend dak wordt geplaatst. We bekijken samen of dit een mogelijkheid is voor uw dak. Zo hoeft u indien dit gaat uw oud dak niet af te breken en wordt het nieuwe erover geplaatst.

Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte